Profile

Name:
Dean

Gender:
Male

Friends:

8 Friends - Show All

drl
Profile NOT working on my install. When I type a user name after my site’s url and hit enter, it converts the user name to “profile” in the location bar and then loads my profile.

In other words, users on my site can not view any profile but their own…. Read More
Profile NOT working on my install. When I type a user name after my site’s url and hit enter, it converts the user name to “profile” in the location bar and then loads my profile.

In other words, users on my site can not view any profile but their own.
2 years ago
drl created the forum topic: Plugin Activation Problem
last year - View
drl replied to the forum topic: Re: Plugin Activation Problem
last year
 drl updated His profile - 2 years ago - View
drl created the forum topic: Why doesnt This php snippet work
2 years ago - View
robertd62 replied to the forum topic: Re: Why doesnt This php snippet work
2 years ago
drl replied to the forum topic: Re: Why doesnt This php snippet work
2 years ago
drl Profile NOT working on my install. When I type a user name after my site’s url and hit enter, it converts the user name to “profile” in the location bar and then loads my profile.

In other words, users on my site can not view any profile but their own…. Read More
Profile NOT working on my install. When I type a user name after my site’s url and hit enter, it converts the user name to “profile” in the location bar and then loads my profile.

In other words, users on my site can not view any profile but their own.

2 years ago - View
jschires Sounds like a username conflict by another plugin such as a membership plugin
2 years ago
drl I got it working and to make a long story short, the only thing I have found to work, is to use the following in the field labeled custom permalink structure:

/%post_id%/%postname%/

If I select default in the permalink structure, the forum url’s work fi… Read More
I got it working and to make a long story short, the only thing I have found to work, is to use the following in the field labeled custom permalink structure:

/%post_id%/%postname%/

If I select default in the permalink structure, the forum url’s work fine, but when you try to view a profile you get nothing but”object not found” errors.

I’m farting around with TDO forum and I think the theme may be causing the problem.

While I have your attention, I’ve have been getting emails that say so and so posted to so and soes board, so I click the link and turns out I can’t read the post because I’m not friendly with the so and so.

What a tease, is there a way [not] to receive messages from people with privacy set to friends only, “unless” you are in fact a friend?

2 years ago
First Name: Dean
Gender: Male
Twitter URL: http://twitter.com/
Facebook URL: http://facebook.com/
LinkedIn URL: http://linkedin.com